torsdag den 23. februar 2012

FRØKEN NØ`S ROD(ERIER)

Inden jeg kommer alt for godt i gang..med at udlevere damen og hendes sans for orden, skal det siges at jeg ikke er et hak bedre selv! men nu var det jo ikke den sandhed der sku se lyset!

Lea havde en give away for en uges tid siden, hvor jeg fik den fornemme opgave at være dommer, da det er mig der for det meste står for pakning af netsalg...et "helvede på jord salg" behøver ikke altid være at de ting der skal pakkes har en akavet form...nej nej det er hvis jeg skal i kælderen og finde det (eller i hvertfald prøve)!! kælderen er en stor omgang find holger in the real world!!

JEP...kan i følge mig!!

OG..der her er bare et lille udsnit af den!! det ellers mærkeligt da Lea tit render i kælderen med den undskyldning at hun liiige skal få lidt "orden" i det dernede! Hmmm??

Oppe i biksen har vi ude bagi det vi godt kan lide at kalde kontoret.. (lidt mere rod og minilager. kontoret lyder bare bedre)! her er vi nok lige gode om det..da jeg personligt er god til at efterlade diverse ting jeg ikke lige kunne overskue tage med hjem (synes det er fedt man kan sige "ajj..det kan jeg ikke overskue" i stedet for det man enlig mener "ajj..det gider jeg sku ikke"så længe man ikke misbruger det)
På kontoret har vi et miniput af et køkken hvor vi fik skubbet et køleskab ind for nogen måneder siden ..for ihh hvor var det smart!! så vi bare kunne have noget liggende, så vi slap for pizzaslices hverdag!! der gik en uge eller 2 så var køleskabet tømt....og været det siden !! (men ideen var god nok!)

køleskabet..

"kontoret"

minikøkken

Det værste her kan ske er nogen får den ide at nu skal der ski RYDDES op til den store guldmedalje!!
den ide kommer ofte til lea`s veninder og folk der ikke står hernede normalt!
og resultatet er hver gang at vi ikke kan finde en skid..og må ringe og høre hvor tingene er blevet lagt?? så vi har jo faktisk en slags ORDEN..nok bare ROD I ORDEN!!

5 kommentarer:

 1. Fedt indlæg, du skriver lige så morsomt som Lea... Dejligt med et morsomt indlæg i hverdagen :-)

  Og pænt rod er det jo, det er fede ting i omgiver jer med :-)

  PS: har i stadig lilla og hvidternet voksdug i biksen??

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK..det tager jeg til mig som en kompliment:)
   ja det kan du tro vi har!!

   Slet
 2. Det var det bestemt også :-)

  Super, jeg sys bare ikke jeg kunne finde det på hjemmesiden :-)

  Kan jeg finde det nogen steder???

  SvarSlet
 3. hmm...nej kan godt se den ikke er lagt op derinde!
  vi kan gøre det du bestiller de meter du vil have af en af de andre der ligger på nettet og skriver i kommentar at det skal være den lilla med tern som vi har aftalt:)

  SvarSlet
 4. Hellere system i rodet end rod i systemet. -og hvad gør det med lidt rod, når det nu er smukke ting der roder. Skønt indslag, og fin humor! glæder mig til at følge med.

  Knus Trine

  SvarSlet