mandag den 20. februar 2012

1 2 3 GO....VELKOMMEN!!

Må først tilstå at jeg aldrig havde troet jeg skulle ryge med på bloggerbølgen...men så igen havde heller ALDRIG troet jeg jeg sku begynde at ryge som 22årig da jeg hele mit liv har kørt personlig skæmmekampagne på venner og familie!!!

Men nu sku det være..!
jeg hedder Marie (blandt venner mary og bekendte lille marie) er 24år gammel. bor på østerbro.
studere til mediegrafiker (men har besluttet at droppe ud og få taget en HF jeg fik aldrig taget gym færdig da musik højskole lød en del sjovere i mine øre den gang)!
ellers er jeg en af de få i min omgangskreds der kan sige jeg ELSKER mit arb (for det meste ihvertfald). jeg arbejder i en lille butik inde i pisserenden Butik NØ er tosset med den butik og ikke mindst damen bag butikken Lea aka Miss Boss! det var Lea´s ide at jeg fik denne blog op og køre da jeg tit kommer til hende med alle de ting jeg går og roder med...!
biksen
 

Biksenher på bloggen vil der komme (lette) gør det selv projekter som hurtigt kommer til at ligne en million hvis vi tager SMUTVEJEN. er en pige med kort lundte når det kommer til tålmodigheden (mallingen skal tøre have 2 gange osv...jaja) her vil heller ikke kunne undgå at komme lidt Butik NØ med, da det er her jeg tit for ideerne (som i kan se på billderne er det næsten umuligt ikke at få ideer når man står her en hel dag)!!!  det var en lille introsang....Glæder mig til at komme sving!!

8 kommentarer:

 1. Fedt med en blog fra dig.... her glæder jeg mig til at følge med :-)

  Velkommen til blogverdenen.

  KH louise

  SvarSlet
 2. velkommen til, hyggeligt at se dig herinde. Og ikke kun høre om dig på Lea's blog ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Marie
  Nøj hvor jeg glæder mig. Jeg elsker smutveje. Har endnu aldrig været forbi Jeres fine biks - og det selvom du var forbi min i Hesseløgade (dengang den lå der).
  Glæder mig virkelig til at følge dig. Er sikker på, at du er sindsygt inspirerende - det siger din chef i hvert fald på sin blog:-)
  Knus fra Kate

  SvarSlet
 4. Marie..... hvis du kigger på din blog, så i højre side ved siden af dit indlæg nedenunder blogliste og profil mm. der kan du se at du har 27 læsere og ikke tre som du går og tror ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. nårhh.. for søren da oss!! det er ski da oss rigtig:)

   Slet
 5. Velkommen til blogland :)

  Hermed endnu en fastlæser :)

  Mvh Sandra.

  SvarSlet
 6. Hej Marie
  Jeg glæder mig til at følge dig her i blogland.. Jeg var hos jer i sidste uge (for første gang) og købe min første tape og Rie papir :o)
  Håber du får masser af læsere............... og jeg har selvfølgelig meldt mig som fast læser :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak.. ork ja det kan jeg huske:)
   håber du har du er blevet glad for købet!

   Slet